Önkormányzati médiaajánlat

Portfólióink

ingatlan.com - Önkormányzati médiaajánlat médiaajánlat Nyomtatása

ingatlan.com – az oldal legfontosabb számai

ingatlan.com – az oldal látogatóiról

ingatlan.com – az oldal küldetése és története

Megnyitás

Az ingatlan.com küldetése

Küldetésünk, hogy látogatóink megtalálják a számukra legjobb megoldást. Ezért azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk a teljeskörű, etikus és hatékony ingatlanpiacot.

A teljeskörű ingatlanpiac

Célunk, hogy minden ingatlan nálunk találjon új gazdára. Ezért arra törekszünk, hogy összegyűjtsük és mindenkinek elérhetővé tegyük a teljes magyar ingatlan kínálatot.

Az etikus ingatlanpiac

Célunk, hogy látogatóink a lehető legjobb üzletet kössék meg segítségünkkel. Arra törekszünk, hogy az ingatlan.com átlátható, igazságos és megbízható legyen.

A hatékony ingatlanpiac

Célunk, hogy piacterünkön minden az üzletkötést szolgálja. Az eladó és a vevő is oda megy, ahol a legkönnyebben tud üzletet kötni. Ezért arra törekszünk, hogy minden megoldásunk a lehető legjobb ár/érték arányú legyen.

Az ingatlan.com története

Az idén 16 éves ingatlan.com az egyik legrégebbi magyar honlap. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk a kezdetek óta magyar tulajdonban van, az alapító ma is a cég stratégiai vezetője. Elkötelezettek vagyunk a piaci igények minél alaposabb megismerése és a folyamatos fejlesztések iránt, ezért már több mint 70-en dolgozunk azon, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

„Legyen egy helyen elérhető az ország összes eladó és kiadó ingatlanja!”

Mészáros Dávid építész egyetemista 1998-ban ezzel a vízióval jegyezte be az ingatlan.com domaint. A kezdetben filléres gondokkal küszködő garázsvállalkozás az évek során egyre közelebb került a megálmodott célhoz, mára pedig piacvezetővé vált.

Fejlesztés az igények szerint

Az ingatlan.com-ot a hirdetők és a keresők igényei szerint fejlesztjük. Önkormányzatok és állami cégek részére 2009 óta, elsőként az országban, egyedülálló módon biztosítunk megjelenési lehetőséget. A hirdetési szolgáltatást folyamatosan alakítjuk, megoldást kínálunk a pályázat és licit útján értékesített ingatlanok hirdetésére. Mivel önkormányzati/állami partnereink nem rendelkeznek folyamatosan értékesítendő vagy bérbeadó ingatlan állománnyal, lehetővé tettük, hogy minden esetben a megrendelő maga határozza meg a hirdetési időszakot is.

Folyamatos növekedés évről évre

A komolyabb, nemzetközi háttérrel rendelkező versenytársak 2003 körül kezdtek megjelenni. Felismertük, hogy egy profi apróhirdetési portál működtetése speciális tudást és folyamatos, jelentős anyagi ráfordítást igényel. 2007-ben már több, mint 1024 ingatlanközvetítő iroda partnerünk volt (erre készült a 2 a 10-en kampány), 2010-ben pedig már magánhirdetők nagy része is nálunk hirdetett (ebben az évben futott nagysikerű tévékampányunk, ami Effie-díjat is hozott). Míg az elmúlt években mi folyamatosan növekedni tudtunk, több versenytársunk eltűnt a piacról, vagy tulajdonosai az eladás mellett döntöttek. Így vásároltuk meg 2014. április 1-jén az ingatlan.com Kelet-Magyarországon piacvezető versenytársát, a toplak.hu-t, majd nem sokkal később a szuperingatlan.hu oldalt, amelyeket új köntösben működtetünk tovább. A közelmúlt legnagyobb mérföldköve 2015. január 5. volt, amikor megvásároltuk a széles szolgáltatási körrel rendelkező iroda.hu csoportot, mellyel egy kézbe kerültek a lakó- és kereskedelmi-ingatlan hirdetési piac vezető portáljai. Az akvizíciónak köszönhetően az ingatlan.com csoport teljes körűen ki tudja szolgálni az ingatlanpiac valamennyi szereplőjét – tulajdonosokat, ingatlanközvetítőket, vevőket, bérbeadókat és bérlőket – mind a lakossági, mind a kereskedelmi szegmensben.
Az ingatlan.com-ot működtető ingatlan.com Zrt. éves bevétele ma már 1 milliárd forint. A nyereség nagy részét fejlesztéseinkbe forgatjuk vissza.

ingatlan.com – díjaink

ingatlan.com – Ingatlanhirdetési szolgáltatások

Megnyitás

Ingatlanhirdetési szolgáltatások önkormányzatoknak és állami cégeknek

A szolgáltatás előnyei
 • A hirdetés célzottan, azonnal jut el a potenciális vevők és bérlők széles köréhez, így hatékonnyá teszi az értékesítést illetve bérbeadást.
 • Az ingatlan.com sok éves tapasztalatának köszönhetően a hirdetések kezelése egyszerű; a kezelőfelületen az új hirdetés felvitele, régiek módosítása vagy törlése alapszintű felhasználói számítógépes ismeretekkel elvégezhető.
 • Nem szükséges informatikai szakértő az adatbázis karbantartásához, amely folyamatosan frissen tartható, nem kell nyomdai átfutással számolni – azonnal megjelennek az új információk és hirdetések az ingatlan.com napi 80 ezer látogatója számára, többletköltség nélkül.
Miért döntenek az önkormányzatok mellettünk?
 • Korlátlan számú hirdetést adhatnak fel havidíjas fizetési rendszerben, amely biztosítja, hogy a megrendelő határozza meg a hirdetési időszakot.
 • Bármilyen típusú ingatlanhirdetés (lakás, telek, ipari terület, intézmény stb.) elhelyezhető, akár eladásra, akár bérlésre kínálják.
 • Azokat érik el, akik komoly szándékkal keresnek ingatlant.
 • Rendszerünk lehetővé teszi a pályázat és licit útján értékesített ingatlanok feltöltését komplex pályázati dokumentációval.
 • Szükség esetén önkormányzati tanácsadónk segíti az Önök munkáját.
Az önkormányzati hirdetési csomag az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza
 • Hirdetések megjelentetése, módosítása, törlése
 • Képfeltöltés (20 db fotó hirdetésenként)
 • Pályázat felirat és dokumentáció csatolása
 • Árverés felirat és a versenytárgyalásra vonatkozó dokumentáció csatolása
 • Ingyenes ingatlanhirdetési weboldal
 • Angol és német nyelvű megjelenés
 • Hirdetések küldésea napi hirdetésfigyelőben
 • Látogatottsági statisztika
 • ingatlan.com kredit egyenleg – hirdetések kiemelése
 • Oktatás a rendszer használatáról

ingatlan.com – árlista

Megnyitás

Hirdetési árak az önkormányzatok és állami cégek részére

Lakosságszám Havi díj Éves díj*
3 000 lakos alatt 5 000 Ft 50 000 Ft
3 000 – 9 999 lakos 12 500 Ft 125 000 Ft
10 000 – 19 999 lakos 25 000 Ft 250 000 Ft
20 000 lakos felett 50 000 Ft 500 000 Ft

Az árak áfa nélkül értendőek.
* Az éves díj kéthavi kedvezményt foglal magában.

Megrendelés, információ

Kovács Dániel
E-mail: ajanlatkeres@ingatlan.com
Telefon: +36 (1) 237-2062
Fax: +36 (1) 237-2069

ingatlan.com – önkormányzati honlap példa

Megnyitás

Így néz ki egy önkormányzati honlapon megjelenő hirdetés. A weboldal elrendezése, színei bizonyos mértékben testreszabhatóak, hogy igazodjanak az önkormányzat saját arculatához.