Ingatlan.com médiaajánlat

AZ ÉV IRODÁJA DÍJÁTADÓ GÁLA – INFORMÁCIÓK

AZ ÉV IRODÁJA ÉVEK ÓTA AZ EGYIK LEGNÍVÓSABB, TÖBB EZER EMBER ÁLTAL KÖVETETT, SZAKMAILAG MÉLTÁN ELISMERT VERSENY. A DÍJAKAT EGY EXKLUZÍV VACSORA KERETÉBEN NYÚJTJA ÁT A SZAKMAI ZSŰRI A KATEGÓRIÁK NYERTESEINEK, AZ INGATLANPIAC ÜNNEPEKÉNT SZÁMON TARTOTT GÁLAESTEN. A GÁLÁN ÁTADOTT DÍJAK MA MÁR AZ IRODAPIAC LEGNAGYOBB KITÜNTETÉSEINEK SZÁMÍTANAK.

VENDÉGEK

A Díjátadó Gálán a hazai kereskedelmi ingatlanpiaci vállalatok vezetői, tulajdo-nosai és a magyarországi nagyvállalatok vezetői vesznek részt.

Tervezett létszám: 450 fő

Egyedi ajánlatért keresse kollégáinkat: info@azevirodaja.hu

ÜLJÖN VIP-ASZTALHOZ ÉS ÁLLJON EGY JÓ ÜGY MELLÉ!

Nemcsak az ingatlapiacon hiszünk az értékteremtésben, hanem akkor is, amikor egy nemes ügy mellé állhatunk. A Díjátadó Gála kitűnő alkalom arra, hogy Ön és partnerei egy nagylelkű adománnyal támogathassanak egy arra érdemes alapítványt. Mindezzel követendő példát mutatva a szakmának.

HOGYAN?

Minden VIP- asztal árából nettó 300 000 Ft-ot továbbítunk annak az alapítványnak, amelyre a legtöbb szavazat érkezik a díjátadó est folyamán. (A szavazásban részt vevő alapítványokat az iroda.hu csapata előre kiválasztja.)

MILYEN TOVÁBBI ELŐNYÖKKEL JÁR A VIP-ASZTAL?

  • A színpadhoz közeli, egyedi dekorációval díszített asztalon céges logóval ellátott VIP zászlót helyezünk el.
  • Céges VIP logója megjelenik továbbá a Gála hírleveleiben, a www.azevirodaja.hu oldalon valamint a helyszínen levetített prezentációban is, amelyben VIP-vendégként szerepelnek.
  • 10 résztvevő számára VIP-kitűzőt biztosítunk az eseményen.
  • A verseny weboldalán megjelenik VIP-vendégként és adományozóként.

 

TÁMOGASSON ÖN IS EGY JÓ ÜGYET PARTNEREIVEL, ÉS VÁSÁROLJON VIP-ASZTALT!

 

Médiatámogatással és asztal vásárlással kapcsolatban keresse munkatársunkat: Fodor Dániel Project Manager +36 70 620 9925 fodor.daniel@ingatlan.com